Jongen met slang
Kidsjungle 3
Restaurant 1
rode kameleon
groene vlinder
toekan
aap
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
triceratops
Dino Expo
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
Aap2
geschminkt meisje
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2018 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasen bij de Tropical Zoo

Pasen bij de Tropical Zoo

Op zoek naar een super leuk en gezellig Paas uitje?
Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant is de juiste plek om Pasen te vieren met familie en vrienden!

Er staat weer allerlei leuks en lekkers op ons programma:
Zo bieden wij beide Paasdagen (1 en 2 april) op reservering een heerlijk buffet waarbij u onbeperkt ambachtelijke pannenkoeken kunt eten.  

Daarnaast hoort het bezoek aan onze tropische dieren, de Dino expo en Fossielenmijn en de natuurklas er natuurlijk ook bij……echte durfals mogen zelfs een slang, spin of hagedis vasthouden. Wauw…spannend!
De kindjes kunnen naar hartenlust spelen in de overdekte Kidsjungle en bij mooi weer in het Buitenspeelbos.

Klik hier voor al onze attracties

Het Pannenkoeken buffet zal bestaan uit een heerlijke soep met verschillende soorten brood. Daarna kunt u onbeperkt genieten van heerlijke ambachtelijke pannenkoeken met zoete en hartige toppings zoals kaas, spek, bosui, salami, champignons, confituur, paaseitjes, fruit, slagroom, stroop en suiker.

De Tropical Paashaas komt tijdens het buffet op bezoek om samen met de kindjes pannenkoeken te versieren. Aansluitend kunnen de kindjes samen met de Paashaas knutselen. Ook organiseren we een leuke paaseieren speurtocht waarbij er ook nog eens leuke prijsjes te winnen zijn.

Dit complete programma (bezoek aan alle attracties, plus pannenkoekenbuffet en alle activiteiten) bieden wij op reservering voor de volgende tarieven:

Volwassenen € 29,50 p.p. 
Kinderen (3-10 jaar): € 19,50 p.p.
Aanvang: 12:00 uur


Reserveer tijdig, want vol is vol

Reserveringen :
restaurant@tropicalzoo.nl
0113-649729

Facebook actie:
Op onze facebookpagina loopt momenteel een leuke actie waarbij we op beide Paasdagen gratis deelname aan het Paasbuffet weggeven voor maximaal vier personen. De winnaars hoeven die dag alleen hun drankjes of andere extra genuttigde zaken (zoals een eventueel dessert) te betalen. Kiezen we u als winnaar van de facebook actie, maar u had al gereserveerd? Geen probleem, we zullen dit uiteraard verrekenen.

DE WINNAARS ZIJN GEKOZEN!
Wauw, wat een fijne reacties allemaal en wat een hoop pannenkoekenfans. Helaas kunnen we natuurlijk niet iedereen als winnaar uitroepen. De gelukkigen zijn…………Marlisa Weeland en Petra van Oosten! Gefeliciteerd!
 
Sorry voor alle andere pannenkoekenfans. We hopen alsnog velen van jullie te mogen begroeten tijdens de Paasdagen. Er kan nog gereserveerd worden.
 
Alvast een fijne Pasen iedereen

Graag tot ziens!


Nieuws

Pasen bij de Tropical Zoo

Op zoek naar een super leuk en gezellig Paas uitje? Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant is de juiste plek om Pasen te vieren met familie en vrienden! Er staat weer allerlei leuks en lekkers op ons programma. Klik snel eens verder voor alle activiteiten en ons Paasbuffet.


Zilver in de verkiezing van ‘Leukste uitjes van Zeeland 2018'

Voor het achtste jaar op rij organiseerde de ANWB de verkiezing ‘de leukste uitjes van Nederland’ Afgelopen 9 januari mochten we in de jaarbeurs in Utrecht de zilveren trofee voor de provincie Zeeland in ontvangst nemen uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB.


Kerstvakantie

Tijdens de Kerstvakantie zijn wij geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Kom genieten van prachtige orchideeën, kleurige dieren en reusachtige dino’s. Uiteraard kunnen de kindjes heerlijk spelen in de overdekte Kidsjungle en zijn er dagelijks dieren fotomomenten. In ons gezellige restaurant kunt u o.a. terecht voor koffie met iets lekkers of verrukkelijke pannenkoeken.