Jongen met slang
Kidsjungle 3
Restaurant 1
rode kameleon
groene vlinder
toekan
aap
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
triceratops
Dino Expo
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
Aap2
geschminkt meisje
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2018 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat is er te doen?

Kijk snel eens in onze agenda en ontdek wat er zoal valt te beleven!

Voor (O)pa, (O)ma of begeleiders:

Beste (O)pa, (O)ma of begeleider,

Uiteraard hebben wij ook aan u gedacht en denken we graag een beetje mee om uw bezoekje aan Berkenhof Tropical Zoo tot een geslaagd dagje te maken.

Zo hebben wij bijvoorbeeld in de kidsjungle twee grote terrassen gemaakt die een perfect uitzicht bieden op de gehele kidsjungle.
U zult uw kinderen dus niet zomaar uit het oog verliezen. Ook kunt u natuurlijk in de Kidsjungle terecht voor een kopje koffie, een frisdrankje of een eenvoudige snack.
Ook in het Buitenspeelbos kunt u even lekker (in de zon) zitten met uitzicht op de kindjes.

Even lekker ontspannen? Hiervoor kunt u in Berkenhofs Restaurant terecht (tevens 100 terrasplaatsen bij mooi weer). Hier kunt een keuze maken van onze uitgebreide lunchkaart
Aan de tafels in het Buitenspeelbos is ook bediening, dus ook hier kunt u even lekker iets eten of drinken.

Ook willen we graag vertellen dat onze speelomgeving is goedgekeurd en gecertificeerd volgens de strengste normen en eisen en doen wij ons uiterste best om uw kind een veilige speelervaring te bieden.
Wel is het zo dat u als papa, mama, opa, oma, verzorger of begeleider verantwoordelijk bent voor de gedragingen van uw kind(eren) en daardoor mogen kinderen onze attracties uitsluitend betreden onder begeleiding van een volwassene (minimaal 1 volwassene per 6 kinderen). uiteraard houden wij zo nu en dan een oogje in het zeil, maar wij bieden geen permanent toezicht. 


speelkledingadvies:

Zowel de indoor Kidsjungle als het Buitenspeelbos zijn natuurspeelomgevingen met zand, water, planten en houten speeltoestellen.
Wij adviseren dus om schone kleren en een handdoek mee te nemen.

Let wel op:

Badkleding is toegestaan, maar is niet het jaar rond ons advies. Ook onze overdekte Kidsjungle kent een zomer en winter klimaat voor onze planten. In de zomer is het gemiddeld 24 graden, in de winter ongeveer 20 graden.
Het water in de Kidsjungle is natuurlijk, niet verwarmd bronwater. In de winter adviseren wij een t-shirt of dunne trui en een dunne broek om te spelen. Alle speeltoestellen zijn toegankelijk zonder in of door het water te moeten. Zwemmen is niet mogelijk vanwege de geringe waterdiepte van hooguit 20 a 25 cm. Bij ons treft u geen tropisch zwemparadijs, maar een natuurspeeltuin om te klimmen, klauteren, kliederen en spetteren.


Nieuws

13 mei Moederdag arrangement

Voor wie zijn Moeder eens goed in de bloemetjes wil zetten, hebben wij een hele leuke tip: Kom gezellig samen met Mama pannenkoeken versieren! Op Moederdag verzorgen wij op reservering een heerlijk buffet waarbij u onbeperkt ambachtelijke pannenkoeken kunt eten. (inclusief het bezoek aan onze attracties).


Stemt u mee? Wij zijn genomineerd voor een Zoo Site Award

Super! We zijn genomineerd voor een Zoo Site Award in twee categorieën! Wat zouden we graag nog zo'n mooie prijs aan onze prijzenkast toevoegen. Daarvoor moeten we wel veel stemmen verzamelen. Stemt u op ons? Dat zou super zijn, dankuwel!


Pasen bij de Tropical Zoo

Op zoek naar een super leuk en gezellig uitje tijdens Pasen in Zeeland? Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant is de juiste plek om Pasen te vieren met familie en vrienden! Er staat weer allerlei leuks en lekkers op ons programma. Klik snel eens verder voor alle activiteiten en ons Paasbuffet.