Jongen met slang
Kidsjungle 3
Trex
Restaurant 1
groene vlinder
rode kameleon
aap
toekan
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
Dino Expo
triceratops
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
geschminkt meisje
Aap2
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2019 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom jij ons gezellige team versterken?

Kom jij ons gezellige team versterken?

Functieomschrijving

Een nieuw seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Wij zoeken enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er weer een mooi jaar van te maken.

Ben jij een goedlachse en enthousiaste heer of dame en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken:

* MEDEWERKERS BEDIENING *
voor doordeweeks en/of het weekend/vakanties
(Vaste) uren in overleg mogelijk

* KEUKEN EN AFWAS HULPEN *
voor doordeweeks en/of het weekend/vakanties
(Vaste) uren in overleg mogelijk

 

 Functie-eisen

Als gastvrouw/heer in ons bedieningsteam zet je je mooiste lach op en je beste beentje voor om onze gast een fijne middag of avond te bezorgen. Je bent spontaan, klantgericht en uiteraard een vrolijke noot richting je collega’s. Je werkzaamheden bestaan uit o.a. het uitserveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen en afruimen van tafels. Wij serveren heerlijke lunchgerechten in ons sfeervolle restaurant of lekker in het zonnetje op ons tuinterras. Ook verzorgen wij allerlei feesten en partijen in onze feestzaal. 

Als afwas/keukenhulp rol je graag je mouwen op en draag je zorg voor een blinkende vaat. Ook mag je (als je wilt) meehelpen met het uitvoeren van eenvoudige keukenhandelingen. Denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten van een lekker stukje taart of een ijscoupe. Ben je een echte keukenprins of prinses? In deze functie heb je zeker de mogelijkheid om door te groeien tot het volledig mee kunnen draaien van onze lunchkaart. 

Als medewerker bediening of afwas/keukenhulp ben je minimaal 16 jaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een basissalaris wat iets boven de CAO ligt. Ook hebben wij voor vakantie/oproepkrachten een eigen bonussysteem ontwikkeld op basis van aantal gewerkte uren.

Het aantal uren is in overleg en naar jouw wensen in te vullen.
Nieuwsgierig of interesse? Neem dan gerust eens contact op via: info@tropicalzoo.nl of 0113-649729


Nieuws

Nieuw! Schatten zoeken

In een verscholen hoek van het buitenspeelbos staat de oude mijnwerkers hut van mijnwerker Jan. Mijnwerker Jan heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, maar is nu al jaren geleden gestorven. Maar zijn hut staat er nog steeds. Vanaf het Pinksterweekend 2019 kun jij je ook ontpoppen tot een echte schatgraver.


Berkenhof Tropical Zoo weer het Leukste uitje van Zeeland

Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme mag zich dit jaar het ‘Leukste uitje van Zeeland’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Zeeland 2019’.


Kom jij ons gezellige team versterken?

Een nieuw seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Wij zoeken enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er weer een mooi jaar van te maken. Ben jij een goedlachse en enthousiaste heer of dame en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Dan zoeken wij jou!