Stemt u ons naar het goud in de ANWB verkiezing 2020 van leukste uitjes van Zeeland? En u maakt ook nog eens kans op een dagje uit voor het hele gezin! Klik hier om ons te helpen!
Jongen met slang
Kidsjungle 3
Trex
Restaurant 1
groene vlinder
rode kameleon
aap
toekan
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
Dino Expo
triceratops
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
geschminkt meisje
Aap2
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2019 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom jij ons gezellige team versterken?

Kom jij ons gezellige team versterken?

Een druk seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Daarom zoeken wij enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er iets moois van te maken. Ben jij een goedlachse heer of dame of een enthousiaste keukenprins(es)  en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken:


EERSTE MEDEWERK(ST)ER BEDIENING (UREN IN OVERLEG)

Als gastvrouw/heer in ons bedieningsteam zet je je mooiste lach op en je beste beentje voor om onze gast een fijne middag of avond te bezorgen. Je bent spontaan, klantgericht en uiteraard een vrolijke noot richting je collega’s.

Als eerste medewerk(st)er bediening bestaan je werkzaamheden uit het aansturen en motiveren van het bedieningsteam, het onderhouden van communicatie met het management, het zelfstandig kunnen uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor feesten/reserveringen, het doen van bestellingen, het uitserveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen en afruimen van tafels en meer……. Wij serveren heerlijke lunchgerechten in ons sfeervolle restaurant of lekker in het zonnetje op ons tuinterras. Ook verzorgen wij allerlei feesten en partijen in onze feestzaal waardoor deze functie enorm veelzijdig is.

Vanwege de gunstige openingstijden van ons bedrijf bieden wij een baan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd tegen een goed salaris. Relevante werkervaring is uiteraard wenselijk.

Het aantal uren is in overleg en naar jouw wensen in te vullen.
We betalen je terug met een mooi salaris.


*ZELFSTANDIG WERKEND KOK* (FULL-TIME)

Heb jij een enorme passie voor koken en zoek je een baan in een veelzijdig horecabedrijf met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Dan is het raadzaam verder te lezen!

Berkenhofs restaurant serveert huisgemaakte en eigentijdse gerechten in een verrassend en passend jasje. Onze Tropical Zoo bezoekers kunnen een keuze maken van onze lunchkaart met gerechten welke wij bereiden met de beste ingrediënten. Daarnaast verzorgen wij ook nog allerlei feesten en partijen. Denk aan een spetterende bruiloft met buffet of een gezellig familiefeest met een huisgemaakte high tea. Binnen ons ambitieuze en enthousiaste team, staat jou een mooie uitdaging te wachten waarbij veel ruimte is voor groei en eigen creativiteit.
Door onze gunstige openingstijden blijft er veel ruimte over voor het opbouwen van een sociaal leven en hoef je dus niet avond aan avond in de keuken te staan.
En niet te vergeten......Berkenhofs Restaurant heeft met de Tropical Zoo een fantastische en tropische entourage.

We betalen je terug met een mooi salaris en goede doorgroeikansen.


MEDEWERKERS BEDIENING *

voor doordeweeks en/of het weekend/vakanties
(Vaste) uren in overleg mogelijk

Als gastvrouw/heer in ons bedieningsteam zet je je mooiste lach op en je beste beentje voor om onze gast een fijne middag of avond te bezorgen. Je bent spontaan, klantgericht en uiteraard een vrolijke noot richting je collega’s. Je werkzaamheden bestaan uit o.a. het uitserveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen en afruimen van tafels. Wij serveren heerlijke lunchgerechten in ons sfeervolle restaurant of lekker in het zonnetje op ons tuinterras. Ook verzorgen wij allerlei feesten en partijen in onze feestzaal. 

Als medewerker bediening ben je minimaal 16 jaar.

Wij bieden een basissalaris wat boven de CAO ligt. Ook hebben wij voor vakantie/oproepkrachten een eigen bonussysteem ontwikkeld op basis van aantal gewerkte uren.

Het aantal uren is in overleg en naar jouw wensen in te vullen.

Nieuwsgierig of interesse in één van deze vacatures? Neem dan gerust eens contact op via: info@tropicalzoo.nl of 0113-649729


Nieuws

Kom jij ons gezellige team versterken?

Een druk seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Daarom zoeken wij enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er iets moois van te maken. Ben jij een goedlachse heer of dame of een enthousiaste keukenprins(es) en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Dan zoeken wij jou!


Stemt u ons naar goud?

En maak kans op een dagje uit voor het hele gezin! Voor het tiende jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje van de provincie. Dé publieksprijs namens 4,5 miljoen ANWB leden!


Nieuw! Schatten zoeken

In een verscholen hoek van het buitenspeelbos staat de oude mijnwerkers hut van mijnwerker Jan. Mijnwerker Jan heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, maar is nu al jaren geleden gestorven. Maar zijn hut staat er nog steeds. Vanaf het Pinksterweekend 2019 kun jij je ook ontpoppen tot een echte schatgraver.