Jongen met slang
Kidsjungle 3
Restaurant 1
rode kameleon
groene vlinder
toekan
aap
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
triceratops
Dino Expo
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
Aap2
geschminkt meisje
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2019 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paasprogramma 2019 bij de Tropical Zoo

Pasen bij de Tropical Zoo

Op zoek naar een super leuk en gezellig uitje tijdens Pasen in Zeeland?
Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant is de juiste plek om Pasen te vieren met familie en vrienden!

Er staat weer allerlei leuks en lekkers op ons programma:
Zo bieden wij beide Paasdagen (21 en 22 april) op reservering een heerlijk buffet +ijsbuffet waarbij u onbeperkt zoete en hartige ambachtelijke pannenkoeken kunt eten.  

Daarnaast hoort het bezoek aan onze tropische dieren, de Dino expo en Fossielenmijn en de natuurklas er natuurlijk ook bij……echte durfals mogen zelfs een slang, spin of hagedis vasthouden. Wauw…spannend! De kindjes kunnen naar hartenlust spelen in de overdekte Kidsjungle en bij mooi weer in het Buitenspeelbos.

Klik hier voor al onze attracties

Ook tijdens de Meivakantie alle dagen open van 10:00 tot 17:00 uur

Paasbuffet

Het Pannenkoeken buffet zal bestaan uit een huisgemaakte soep met verschillende soorten luxe brood. Daarna kunt u onbeperkt genieten van ambachtelijke pannenkoeken met zoete en hartige toppings zoals kaas, spek, bosui, salami, champignons, confituur, paaseitjes, fruit, slagroom, stroop en suiker. Aansluitend verzorgen wij een heerlijk ijsbuffet. 

De Tropical Paashaas komt tijdens het buffet op bezoek om samen met de kindjes pannenkoeken te versieren. Voor de kindjes zijn er leuke Paaskleurplaten. De Paashaas zal ook bij het dieren vasthouden aanwezig zijn, zodat de kindjes met de tropische dieren en de Paashaas op de foto kunnen.

Dit complete programma (bezoek aan alle attracties, plus pannenkoekenbuffet en alle activiteiten) bieden wij op reservering voor de volgende tarieven:

Tarieven
Volwassenen € 34,95 p.p. 
(inclusief de entree ter waarde van € 11,50 p.p.)

Kinderen (3-10 jaar): € 22,50 p.p. 
(inclusief de entree ter waarde van € 10,50 p.p.)

Aanvang: 12:00 uur


Reserveer tijdig, want vol is vol

Reserveringen :
restaurant@tropicalzoo.nl
0113-649729

Graag tot ziens!


Nieuws

Berkenhof Tropical Zoo weer het Leukste uitje van Zeeland

Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme mag zich dit jaar het ‘Leukste uitje van Zeeland’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Zeeland 2019’.


Paasprogramma 2019 bij de Tropical Zoo

Op zoek naar een super leuk en gezellig uitje tijdens Pasen in Zeeland? Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant is de juiste plek om Pasen te vieren met familie en vrienden! Er staat weer allerlei leuks en lekkers op ons programma. Klik snel eens verder voor alle activiteiten en ons Paasbuffet.


Kom jij ons gezellige team versterken?

Een nieuw seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Wij zoeken enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er weer een mooi jaar van te maken. Ben jij een goedlachse en enthousiaste heer of dame en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Dan zoeken wij jou!