Jongen met slang
Kidsjungle 3
Restaurant 1
rode kameleon
groene vlinder
toekan
aap
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
triceratops
Dino Expo
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
Aap2
geschminkt meisje
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2018 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stemt u mee? Wij zijn genomineerd voor een Zoo Site Award

Wat ooit begon als onze 'uit de hand gelopen hobby' tuinieren, werd 'de Vlindertuin' in 1997. Sinds 2010 gaan wij met een dierentuinvergunning en allerlei tropische diersoorten (en meer) door het leven als 'Tropical Zoo'. Wat gaaf dat we nu genomineerd zijn voor een Zoo Site Award in de categorie 'Mooiste Indoor Zoo'
(niet Eaza*). *Eaza is een overkoepelende organisatie van Europese dierentuinen waarbij voornamelijk de grote dierentuinen zijn aangesloten. 'niet Eaza' staat dus eigenlijk voor kleinere dierentuin.

Wij hopen heel erg op deze titel en award!
Stemt u mee? stemlink: http://www.zoosite.nl/site/awards/2018/stemmen

Van 7 april t/m 28 april kan er gestemd worden. Er kan maximaal 2x per adres gestemd worden. Het is niet verplicht om op elke categorie te stemmen.

Dankuwel namens het Tropical Zoo team!


Nieuws

13 mei Moederdag arrangement

Voor wie zijn Moeder eens goed in de bloemetjes wil zetten, hebben wij een hele leuke tip: Kom gezellig samen met Mama pannenkoeken versieren! Op Moederdag verzorgen wij op reservering een heerlijk buffet waarbij u onbeperkt ambachtelijke pannenkoeken kunt eten. (inclusief het bezoek aan onze attracties).


Stemt u mee? Wij zijn genomineerd voor een Zoo Site Award

Super! We zijn genomineerd voor een Zoo Site Award in twee categorieën! Wat zouden we graag nog zo'n mooie prijs aan onze prijzenkast toevoegen. Daarvoor moeten we wel veel stemmen verzamelen. Stemt u op ons? Dat zou super zijn, dankuwel!


Pasen bij de Tropical Zoo

Op zoek naar een super leuk en gezellig uitje tijdens Pasen in Zeeland? Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant is de juiste plek om Pasen te vieren met familie en vrienden! Er staat weer allerlei leuks en lekkers op ons programma. Klik snel eens verder voor alle activiteiten en ons Paasbuffet.